PROJECTMANAGEMENTsoftware.nl
  Alles over project management systemen en PMS software


Onafhankelijke informatie over de toepassing en selectie
van software voor project management
 
Onderdeel van BUSINESSsoftware.nl 

   CRM  |  ERP  |  CMS  |  BI   |  DMS  |  HRM  |  WMS  |  EAM  |  BPM  |  TMS  |  logistiek  |  financieel  |  meer software

Vermelding     Adverteren     Contact     Home  



Projectmanagement software
Totaaloverzicht

 

Projectmanagement software - totaaloverzicht

   AccountView Business

lees verder  

FinanciŽle grip op projecten voor projectleider en controller. AccountView software zorgt voor verbetering van uw bedrijfsresultaat doordat uw projecten binnen het budget blijven, medewerkers snel en eenvoudig uren kunnen verantwoorden, er vlot en op maat kan worden gefactureerd en uw controller uw projectleiders ondersteunt bij het verbeteren van het resultaat.
Leverancier: AccountView

   AccountView Projecten en Uren

lees verder  

Leverancier van AccountView Software met als specialiteit de geÔntegreerde Projecten- en Urenadministratie. Van advies tot implementatie en nazorg.
Leverancier: Business Software Haaglanden B.V.

   ALERT

lees verder  

ALERT is het ERP-system voor middelgrote bedrijven die actief zijn in bouw, verbouw, renovatie en onderhoud.
Leverancier: Centric IT Solutions

   Azor

lees verder  

Azor, gebruiksvriendelijke en flexibele projectsoftware. Azor is gebouwd in FileMaker, krachtige en beproefde databasesoftware waar miljoenen professionals dagelijks op vertrouwen en die de gebruiker daadwerkelijk centraal stelt. Overheden, bedrijfsleven en de onderwijssector werken met FileMaker om al hun informatie moeiteloos onder Windows, op een Mac of op het web te beheren.
Leverancier: Kempen Automatisering

   CS Building Solutions

lees verder  

CS Building Solutions is de geÔntegreerde en brede oplossing voor projectbeheer. Binnen de ERP-oplossing maken we onderscheid tussen drie deelgebieden: CS Project, CS Finacc en CS Contact.
Leverancier: Centric IT Solutions

   Deltek

lees verder  

ERP software voor projectgestuurde professionele dienstverlenende ondernemingen. Ruim 14.000 organisaties en 1.8 miljoen gebruikers in meer dan 80 landen vertrouwen op Deltek om hun business resultaten te meten, de performance te optimaliseren, hun activiteiten te stroomlijnen en nieuwe winstgevende projecten te genereren.
Leverancier: Deltek

   DiMS! organizing print

lees verder  

DiMS! is the MIS/ERP system of choice for the world's leading printing and packaging companies. DiMS! is a single, Web-enabled, multi-lingual, multi-currency software package that integrates the complete range of administrative and printing processes for ALL existing graphic techniques, including digital print, sheetfed and web offset, gravure, and all finishing processes.
Leverancier: Dims! organizing print

   ecOrganizer

lees verder  

ecOrganizer is een volledig geÔntegreerd relatie-, project- en organisatie-beheersysteem met extra modules voor offertes, facturatie, tijdregistratie, orderverwerking en planning. Onder andere voor: accountants, adviseurs, architecten, reclamebureaus, handelsbedrijven, verkooporganisaties, verkoopafdelingen, etc.
Leverancier: ECXS Information Systems B.V.

   Intus Programma's + Intus Planisware

lees verder  

Intus is gespecialiseerd op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement. Onze innovatieve oplossingen bieden u in ťťn oogopslag inzicht in de status van uw projecten en programma's op het gebied van tijd, financiŽn en capaciteit (mensen). U maakt in een handomdraai actuele managementrapportages. Intus is Nederlands distributeur van Planisware. De oplossingen zijn geaudit door Twynstra Gudde.
Leverancier: Intus Project Solutions B.V.

 Journyx Timesheet

lees verder  

Journyx Timesheet is een software oplossing om de kosten m.b.t. projecten te kunnen registreren en te bewaken. Het pakket is onderverdeeld in 3 registraties, te weten een tijdregistratie (urenverantwoording), een onkostenregistratie en een kilometerregistratie. Elke registratie is zelfstandig te gebruiken.
Leverancier: Journyx

   LabScores

lees verder  

Dit is een dedicated ERP-LIMS voor life science bedrijven met een flexibele custom module voor lokale workflow aanpassingen. Inclusief e-document management systeem.
Leverancier: Szienz

   Lisaas

lees verder  

Projectmanagement voor het MKB, gemakkelijk via het internet. Alle bedrijfsactiviteiten worden in relatie tot de projecten vastgelegd. Met het digitaal planbord kunt u met drag-and-drop de dagelijkse planning van medewerkers en machines inplannen. Planning, urenregistratie, inkoop, facturatie, contactgegevens en calculaties maken de project administratie compleet.
Leverancier: Lipronics B.V.

   mijnuren Online

lees verder  

mijnuren Online is een webapplicatie voor urenregistratie, project bewaking, verlof- en verzuim registratie, facturatie en planning. Het is een online oplossing, waardoor uw medewerkers altijd en overal hun uren kunnen registreren of informatie kunnen opvragen. De overzichten in mijnuren Online bieden heldere informatie zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste stand van zaken van uw project.
Leverancier: e-Dynamics

   MS-Project Server

lees verder  

MS-Project server implementatie partner. Consultancy ProjectManagement software. En kennis van ProjectManagement software.
Leverancier: Be-Sync B.V.

   Oracle Primavera P6

lees verder  

Oracleís Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management is the most powerful, robust and easy-to-use solution for prioritizing, planning, managing and evaluating projects, programs and portfolios.
Leverancier: Primavera Nederland

   PPM toolselectie en implementatie

lees verder  

The PMO Company helpt bedrijven bij Project, Programma en Portfolio Management professionalisering en standaardisering. Wij doen dit o.a. door het inrichten en beheren van een Project Management Office waar best practices, methodieken, planningen en rapportages ontwikkelt, onderhouden en geoptimaliseerd worden.
Leverancier: The PMO company

   Principal Toolbox

lees verder  

De Principal Toolbox is een PRINCE2 software tool voor professioneel PRINCE2 project management, portfoliomanagement en programmamanagement. Tot de modules behoren ondermeer urenregistratie, benefits management, integratie dashboard met ondermeer SAP en Microsoft Project.
Leverancier: Fortes Solutions

   Projectplace

lees verder  

Projectplace is Europees marktleider in online projectsamenwerking met meer dan 640,000 gebruikers. Steeds meer organisaties huren IT-oplossingen als een online dienst. Projectplace bespaart u tijd en stelt u in staat om uw dagelijkse projectactiviteiten effectiever te organiseren. Door het gebruik van verschillende gebruiksvriendelijke tools en functies optimaliseert u de projectsamenwerking.
Leverancier: Projectplace Nederland

   ProjectSupporter

lees verder  

ProjectSupporter is een projectmanagementoplossing op basis van Microsoft SharePoint 2007/2010. OfficeSupporter ontwikkelt en levert ProjectSupporter aan organisaties die projectmatig werken en een oplossing willen met een centraal projectenportaal. Met ProjectSupporter wordt door OfficeSupporter een volledige oplossing aangeboden voor on-line samenwerking, fasenbeheer, documentenbeheer, financiele bewaking en planning.
Leverancier: OfficeSupporter

   ShareLock projectsoftware

lees verder  

ShareLock projectsoftware is een laagdrempelige tool voor het beheren en managen van uw projecten. De tool is geschikt voor alle betrokkenen van een project en biedt o.a. ondersteuning op het gebied van: Projectregistratie, projectorganisatie, tijdsplanning, budgetplanning, urenregistratie, documentenbeheer en relatiebeheer.
Leverancier: DataLeaf ICT

   Tape it easy

lees verder  

Tape it easy levert een opnametool voor kwaliteitsmonitoring waarbij geen ICT meer nodig is.
Leverancier: Tape-it-easy ltd.

   TimeTell

lees verder  

TimeTell is bijzonder gebruikersvriendelijke software voor tijdregistratie, urenregistratie en planning.
Leverancier: TimeTell

   Timewax

lees verder  

Timewax is online software voor het beheersen van de project en resource planning, voortgang van activiteiten en gerealiseerde uren en kosten.
Leverancier: Timewax

   WATCH project beheer

lees verder  

De WATCH webapplicatie ondersteund het beheren van projecten door middel van tijdschrijven op projecten, het plannen van projecten en het factureren van projecten op basis van begrote of geregistreerde uren. De WATCH applicatie is zowel beschikbaar in een huurvariant (SaaS) als in een koopvariant (installatie op eigen server).
Leverancier: MUSTHAVE webapplicaties


Meer project management software
Ook de onderstaande bedrijven leveren softwareoplossingen voor project management (productgegevens ontbreken nog).

A Dato Scheduling Technology

Aalscholver ICT

Aenova Software

Afas

Allinco software

Assistance Software

Asta development

Augeo software en services

BusinessBase

Business Support Veenendaal

Cane

Circle software group

4CIS

Clockwise

Covide

Dynamics software

Eclectic international

Efficy

Hint engineering

Index hospitality systems

JIS Nederland

LabScores

Magic Hands

Netrom

De Netwerkadviseur

Newbase

Pepperflow

PLM XpertCenter

Promanagement software

ir. Ruurd M. Wiegers

Sensus methode

Symagic

vA consult

Verschuren management

WvW automatisering